X

Leefplezieracademie

Ons streven is dat overal in de zorg- en hulpverlening aan kwetsbare mensen het zorgen voor Leefplezier centraal komt te staan in het dagelijks handelen. De Leerpraktijk biedt de nodige handreikingen en informatie om dit tot werkelijkheid te maken.

Leren hoe je kunt werken aan Leefplezier en hoeveel dit oplevert staat centraal binnen de Leerplezieracademie.  Je kunt zelf actief aan de slag met de e-learning modules. Je kunt ook kennis opdoen bij workshops en bijeenkomsten. De ambassadeurs bieden trainingen, advies of coaching, desgewenst op locatie.

Leefplezier centraal stellen vraagt om verandering. Wij zijn er van overtuigd dat het een verandering is die het voor iedereen plezieriger en beter maakt. Het is niet alleen goed voor kwetsbare mensen, het is ook goed voor hun familie en naasten. En ook voor al diegenen die zorg en hulp verlenen of die verantwoordelijk zijn voor de organisatie en financiering ervan.

Tegelijk realiseren we ons dat de impact van deze verandering ten opzichte van de huidige praktijk(en) groot kan zijn. Zo’n verandering in gang zetten vraagt om inspiratie, enthousiasme, kennis, doorzettingsvermogen en soms ook om extra ondersteuning. De Leefplezieracademie helpt daarbij.